Direct naar content

Profiteer nu van onze Husqvarna EK-actie!

De oranjekoorts stijgt weer in Nederland en bij M&B doen we dat met een prachtige EK-actie:  
  1. Bij aanschaf van twee Husqvarna accumachines krijg je er gratis een tweede accu bij!
  2. Bij aanschaf van één Husqvarna accumachine krijg je 50% korting op een tweede accu.
(Vraag naar de voorwaarden)  

Renovatie panden M&B

Na de nieuwe uitstraling van onze website, was het pand met de winkel aan de beurt om opgeknapt te worden. De gevel is van nieuwe beplating voorzien in een moderne antracietkleur. Met de rode daklijst en ons logo erop hebben we ook hier weer een frisse uitstraling. En natuurlijk mag het logo van Kubota niet ontbreken. Wij zijn en blijven de nummer 1 Kubota-dealer van Midden-Nederland. Wanneer kom jij het gerenoveerde pand bekijken?

M&B steekt SV Achterveld MO17 in het nieuw

Voor de dames van SV Achterveld heeft M&B van Burgsteden nieuwe tenues gesponsord. De dames kwamen zaterdag 3 februari langs voor een fotoshoot in en bij de werkplaats. Wij vinden het een plaatje! Oranje is natuurlijk ook helemaal onze kleur. We wensen de MO17 veel succesvolle wedstrijden toe in hun nieuwe tenues!        

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van M&B van Burgsteden! Het was tijd voor een heel nieuwe website waarmee we ons bedrijf mooi kunnen presenteren op het internet. Deze nieuwe site staat boordevol informatie over ons assortiment, onze diensten en geeft een prachtig beeld van onze werkzaamheden. Neem bijvoorbeeld eens kijkje bij onze merken, onze winkel of ontdek alles over onze historie. Onze dank gaat uit naar internetbureau Draad voor het bouwen en ontwikkelen van onze nieuwe website.  

Volg ons op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Dan kun je natuurlijk ook onze Facebookpagina gaan volgen.

50 jaar Kubota in Europa

2024 is het jaar waarin Kubota haar 50-jarig jubileum in Europa viert. Sinds 1974 heeft Kubota zich op de kaart gezet als toonaangevende speler op de Europese markt voor landbouw- en bouwmachines. Daarbij onderscheidt Kubota zich door haar innovatieve en geavanceerde producten, maar ook als wereldwijde leverancier van oplossingen. Kubota is in Europa begonnen met een dochteronderneming in Frankrijk. Tegenwoordig zijn er tal van ondernemingen in Duitsland, Groot-Brittanië, Spanje, Italie, Nederland, Polen en Turkije. Er zijn ongeveer 5.000 werknemers en meer dan 1.300 dealers en distributeurs in de regio Europa.  

Full-liner Kubota-dealer

Sinds 2008 is M&B van Burgsteden uit Achterveld een belangrijke Kubota-dealer. In 2012 mochten wij zelfs een delegatie van Kubota uit Japan verwelkomen en in 2014 werden onze inspanningen bekroond met een full-liner dealerschap.  

Aanbiedingen en acties

Het jaar 2024 zal in het teken staan van interessante aanbiedingen en leuke acties voor onze klanten. Houd onze nieuwspagina en Facebookpagina in de gaten en profiteer!

De nieuwe Ostler-shovels komen eraan

Dit voorjaar komen de eerste nieuwe Ostler-shovels eraan! Wij van M&B van Burgsteden zijn erg blij met de ontwikkelingen van de nieuwe fabriek. Er wordt hard gewerkt door de ontwikkelaars om deze nieuwe shovels van de band te laten rollen. Als Ostler-dealer kunnen wij alvast een sneak preview geven van de nieuwe shovels. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Ostler-dealer sinds 2005

Al sinds 2005 is M&B van Burgsteden dealer van Ostler. Ter gelegenheid daarvan is destijds bovenstaande foto gemaakt. De nieuwe modellen Ostler-shovels zijn een welkome aanvulling op ons assortiment voor de bouw, weg- en waterbouw en het groenonderhoud.