Direct naar content
Nieuws

50 jaar Kubota in Europa

16 januari 2024

M&B voor:

Mario van Burgsteden

Eigenaar

Contact (popup)

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*

2024 is het jaar waarin Kubota haar 50-jarig jubileum in Europa viert. Sinds 1974 heeft Kubota zich op de kaart gezet als toonaangevende speler op de Europese markt voor landbouw- en bouwmachines. Daarbij onderscheidt Kubota zich door haar innovatieve en geavanceerde producten, maar ook als wereldwijde leverancier van oplossingen.

Kubota is in Europa begonnen met een dochteronderneming in Frankrijk. Tegenwoordig zijn er tal van ondernemingen in Duitsland, Groot-Brittaniƫ, Spanje, Italie, Nederland, Polen en Turkije. Er zijn ongeveer 5.000 werknemers en meer dan 1.300 dealers en distributeurs in de regio Europa.

 

Full-liner Kubota-dealer

Sinds 2008 is M&B van Burgsteden uit Achterveld een belangrijke Kubota-dealer. In 2012 mochten wij zelfs een delegatie van Kubota uit Japan verwelkomen en in 2014 werden onze inspanningen bekroond met een full-liner dealerschap.

 

Aanbiedingen en acties

Het jaar 2024 zal in het teken staan van interessante aanbiedingen en leuke acties voor onze klanten. Houd onze nieuwspagina en Facebookpagina in de gaten en profiteer!

De laatste updates van M&B

Al onze updates
01 04